به گزارش خبرنگار تشکل های دانشجویی «خبرنامه دانشجویان ایران»؛ جمعی از دانشجویان دغدغه مند در چهارمین روز متوالی برای دفاع از غنی سازی اورانیوم مقابل ساختمان سازمان انرژی اتمی تجمع کردند. تاریخ حرکت بسیار اثرگذار این جوانان آرمانخواه را فراموش نخواهد کرد. چرا که در خط مقدم تحولات کشور ایستاده و برای دفاع از حق مسلم مردم خود فریاد کشیدند.
کاری که به دشمن درسی بزرگ و جوابی دندان شکن بهخاطر یاوه گویی هایش داد و به او فهماند اجازه ندارد همچون دوره پهلوی در امور کشور دخالت کرده و بر منافع ایران دستدرازی کند. جمهوری اسلامی ایران همچون عربستان سعودی و دیگر کشورهای حاشیه خلیج فارس نیست که علیرغم داشتن بدهیهای سنگین مالی، هدایای گرانقیمت به ترامپ داده و بیش از یک تریلیون دلار در آمریکا سرمایهگذاری کردند. همچون نوکری که ارباب بر گردهاش سوار بوده و هیچ عزتی ندارد.
این جوانان در طول این سالها اثبات نمودهاند هر جایی که دستی برای تاراج ثروت کشور دراز شده با قاطعیت آن دست را کوتاه کردند. الان هم همینطور است و چیزی تغییر نکرده است.
حرکت امروز و روزهای گذشته نمایشگر همبستگی جوانان ایران در موضوع انرژی صلح آمیز هستهای است. این تجمع نه تنها یک حرکت نماشی و نمادین نبوده بلکه پاسخی بر ظلم بلکه پاسخی روشن بر ظلم مستکبران است.
تشکیل زنجیره انسانی در تجمع امروز مقابل ساختمان سازمان انرژی اتمی
ما ملتی بصیریم، ذلت نمیپذیریم
قرائت بیانیه بسیج دانشجویی در تجمع دفاع از حق غنیسازی هستهای
یکی از دانشجویان حاضر در تجمع مقابل سازمان انرژی اتمی: دشمنان به ما فشار خواهند آورد تا دانشی که گرم به گرم آن را با تلاش به دست آوردیم، کنار بگذاریم.
گزارش از محمد صادق عباسی



